EXPOSICIÓ

La Vila Olímpica cumpleix 20 anys i ho celebra aquesta exposició que repasa la historia de la formació i consolidació del barri.

La idea va sorgir d´un grup de veïns, molts dels quals han vist créixer aquí no solament el barri sinó també el seus fills i han convingut que és hora ja d´explicar a les noves generacions com es va formar, d´on va sorgir, què hi habia abans, i com va ser aquell esplendorós 1992 que ha canviat profundament la historia de Barcelona i del qual, els qui el van viure, guarden un record inesborrable.

Els promotors de l´exposició han aconseguit mobilitzar un gran nombre de professionals que son també veïns i de la Vila Olimpica i entre tots han elaborat una mostra molt visual i senzilla, documentada i testimonial, dels antecedents, la construcció, els inicis i l´evolució del barri fins el nostres dies.

L´eposició mostra també una sèrie d´itineraris per conèixer a fons la Vila i es complet amb una sèrie d´activitats com emissió de vídeos, pel.licules, make-essay.net make-essay.net conferències i tertulies que tindran lloca aquí, al centre de Barri Vila Olimpica “Can Gili Nou”.

xhamster